+40 (748) 01 59 04

Generalitati

Site-ul www.imobi.ro este detinut si administrat de SV IMOBI ONLINE S.R.L., societatea avand urmatoarele date de identificare:

SV IMOBI ONLINE S.R.L.
Agentie Imobiliara

Nr. ORC: J12/1723/22.06.2020
CUI: 42662879
Capital social: 200 Lei
Cod IBAN: RO60BTRLRONCRT0555914501

Adresa: Str. Alexandru Vaida Voevod, 16,
Cluj-Napoca, Cluj, 400592

E-mail: office@imobi.ro

Utilizarea site-ului www.imobi.ro presupune acceptarea si exprimarea acordului cu privire la "Termenii si conditiile" prezentate mai jos. SV IMOBI ONLINE S.R.L., in calitatea de proprietar si administrator al site-ului www.imobi.ro, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului, precum si a "Termenilor si conditiilor", fara o notificare in prealabil.

Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului www.imobi.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, marci inregistrate, reprezinta integral proprietatea SV IMOBI ONLINE S.R.L. si este protejat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul SV IMOBI ONLINE S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. SV IMOBI ONLINE S.R.L. poate oferi utilizatorilor, exclusiv printr-un acord scris, dreptul de a folosi un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul definit in acordul scris si pentru o perioada determinata.

Numele imobi , sigla, si logo-ul "Partenerul tau in imobiliare" sunt marci inregistrate OSIM.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Toate prevederile prezentei sectiuni din termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.imobi.ro sunt in concordanta cu dispozitiile Regulamentului European nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

 

  1. Drepturile dvs. in raport cu  Regulamentul 2016/679/UE:

Regulamentul 2016/679/UE iti ofera mai multe drepturi raportat la prelucrarea datelor dvs. personale. In mod succint, va vom expune aceste drepturi prevazute de Regulament:

  1. Dreptul de acces

Reprezinta dreptul dvs. de a obtine o confirmare din partea noastra ca va prelucram datele personale si sa va oferim acces la aceste date, precum si informatii despre cum sunt prelucrate.

  1. Dreptul la rectificare

Reprezinta dreptul dvs. de a obtine din partea noastra rectificarea datelor cu caracter personal inexacte.

  1. Dreptul la stergere/de a fi uitat 

Reprezinta dreptul dvs. de a obtine stergerea datelor cu caracter personal in situatia in care este aplicabil unul dintre cazurile prevazute expres de Regulament. 

  1. Dreptul la restrictionare

Reprezinta dreptul dvs. de a obtine restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri: daca se contesta exactitatea datelor pe o anumita perioada, suficienta pentru verificarea datelor, daca prelucrarea este ilegala dar nu se doreste stergerea datelor doar restrictionarea, in cazul in care SV IMOBI ONLINE S.R.L. nu mai are nevoie de datele personale in vederea prelucrarii insa ni le cereti pentru apararea unui drept in instanta, daca v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp cat se verifica daca drepturile legitime prevaleaza asupra drepturilor dvs. 

  1. Dreptul la portabilitate

Reprezinta dreptul dvs. de a primi datele care va privesc si pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, date pe care le puteti transmite altui operator in cazurile expres prevazute de Regulament.

  1. Dreptul la opozitie

Reprezinta dreptul dvs. de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii in temeiul art. 6 alin 1 lit. e) sau f), ori art. 6 alin 1 a datelor cu caracter personal care va privesc, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii.

 

  1. Datele dvs personale care vor fi prelucrate:

Datele personale solicitate prin intermediul site-ului si care va vor fi prelucrate sunt urmatoarele: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail.

 

III. Scopurile prelucrarii:

Datele dvs. personale furnizate prin intermediul site-ului vor fi folosite in scopul realizarii activitatilor de intermediere imobiliara. Completarea formularelor de pe site echivaleaza cu o acceptare a dvs. a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului www.imobi.ro

In situatia in care doriti sa beneficiati de unul dintre serviciile noastre imobiliare, va punem in vedere faptul ca datele furnizate de catre dvs. vor fi furnizate catre departamentul customer care-call center, catre agentii imobiliari in vederea identificarii solutiilor imobiliare optime pentru dvs. si pentru propunerea catre dvs. a celor mai bune produse imobiliare.


Prin acceptarea transmiterii datelor de contact va dati acordul expres si neechivoc, ca datele dvs. cu caracter personal, si anume: nume si prenume, numar telefon, adresa de e-mail, sa fie prelucrate de catre departamentul financiar bancar al SV IMOBI ONLINE S.R.L si de catre bancile partenere in vederea contactarii dvs. in scopul oferirii unui produs de creditare (credit imobiliar). In cazul in care va veti exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele dvs. cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia. Sunteti de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti,  combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea.

De asemenea, in cazul in care motivul navigarii pe site este pentru aplicarea la unul din posturile disponibile in cadrul societatii, va punem in vedere faptul ca datele dvs. cu caracter personal vor fi transmise catre reprezentantii departamentul de resurse umane, dar si catre coordonatorii departamentului pentru care aplici in vederea analizei Curriculum Vitae-ului al dvs. in raport cu posturile disponibile sau pentru care ati aplicat. 

 

  1. Apararea drepturilor dvs:

Drepturile privind protectia prelucrarii datelor dvs. personale instituite prin Regulamentul 2016/679/UE le puteti exercita prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate de catre dvs. si comunicate catre noi prin:

posta la urmatoarea adresa: Str. Alexandru Vaida Voevod, 16,bloc C2, of. 12
Cluj-Napoca, Cluj, 400592
e-mail la: office@imobi.ro

Incepand cu data de 22 iunie 2020, pentru orice intrebari va puteti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor, dnul. Viorel Staver, prin e-mail la: office@imobi.ro, iar daca considerati ca vreunul dintre drepturile prevazute de Regulament ti-a fost incalcat, va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la numarul de telefon 031-8059211 sau la adresa de e-mail anspdcp@dataprotection.ro.

Va aducem la cunostinta ca noi ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice necesare in vederea asigurarii prelucrarii corecte si sigure a datelor dvs. personale.

De asemenea, toate prevederile din prezenta sectiune sunt aplicabile incepand cu data de 22 iunie 2020.

Comunicari

Utilizatorii site-ului www.imobi.ro pot sa transmita administratorului, SV IMOBI ONLINE S.R.L., comentarii, sugestii, intrebari sau orice comunicare scrisa, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu SV IMOBI ONLINE S.R.L., nu sunt e-mailuri in masa sau orice alta forma de spam.

Forta majora

Niciuna dintre parti (Utilizator sau Administrator) nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala/partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral prezentul acord fara pretinderea de daune-interese.

 Forta majora va fi probata conform legii.

Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Orice conflict aparut intre SV IMOBI ONLINE S.R.L. si Utilizatori va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele competente.

Frauda
Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Utilizatorilor www.imobi.ro, alterarea continutului site-ului, etc), vor fi pedepsite conform legii penale.

Dispozitii finale

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.imobi.ro intra in vigoare la data de 22 iunie 2020, iar orice modificare cu privire la continutul lor se va face de catre Proprietarul/ Administratorul site-ului fara o notificare in prealabil.

Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor referitoare la imobil, pe care Clientul le pune la dispozitia Agentiei, revin in totalitate Clientului.

Oricare clauza prezentata mai sus, care va fi gasita necorespunzatoare la un moment dat, nu va transfera nulitatea sau invaliditatea sa asupra intregului continut al "Termenilor si conditiilor".

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
viber