+40 (748) 01 59 04

Proprietari încăpăţânaţi care nu au dorit să îşi vândă casa şi au suportat consecinţe neaşteptate!

17-11-2020

Ce te faci când ți se cere să te muți din propria locuință? Unii acceptă acest lucru, alții refuză, chiar dacă în joc este vorba de sume mari de bani.
Este și cazul proprietarilor de locuințe de mai jos:

1. Edith Macefield a refuzat să se mute, chiar dacă i-a fost oferită sumă de un milion de dolari. Casa sa a devenit inspirație pentru filmul UP.

1

2. Mary Cook a refuzat să-și vândă locuința ei mică, chiar dacă toate casele vecine au fost demolate. Astăzi casa arată ca o ilustrare dintr-o carte de povești pentru copii, prinsă între blocurile uriașe.


2

3. Melbourne, Australia

3

4. Proprietarul unui duplex din Toronto a refuzat să vândă terenul său, prin urmare casa i-a fost tăiată pe jumătate.

4

5. În provincia Zhejiang, China, s-a construit o autostradă în jurul acestei case. Proprietarii au refuzat să se mute, ani buni, iar casa a devenit un simbol al rezistenței.

5

6. Randal Acker a refuzat să-și vândă mica locuință din centrul orașului Portland, așa că au construit o universitate în preajma casei sale.

6

7. Fondatorii acestui hotel nu au putut să cumpere aceste case din cauza faptului că prețul pe care îl cereau era foarte mare. Așadar hotelul a fost construit în jurul celor două clădiri, iar acum ele sunt magazine de suveniruri.

7

8. În jurul casei acestor fermieri au fost construite trei autostrăzi. Sute de gospodării au fost mutate, dar guvernul nu a reușit să ajungă la un consens cu această familie.

8

Sursa: www.omofon.com

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
viber